v 49 personligt ledarskap och certifiering

De tre första dagarna denna veckan stod personligt ledarskap på schemat, där vi har gjort övningar och haft lite föreläsningar om eget ledarskap och hur en kan vara mer självsnäll.

På torsdagen for vi öster ut till Umeå för att klättra och simma på IKSU, med avslutning på Vezzo som hade grymma pizzor! Varför undrar ni? Jo, Emil Kristiansson som vi haft som extralärare när vi varit ute på turer ska bli pappa och flytta tillbakas till Östersund på heltid, så no more Emil för oss tyvärr. Han har hunnit lära oss mycket och visat stort tålamod och entusiasm när humöret inte alltid varit på topp för oss elever.

På fredagen gick bilarna inåt i landet till Tärnaby- dags för certifiering med friluftsfrämjandet! Skidåkarna och telisarna certifierade sig i storgrupp medan tre tappra snowboardåkare certifierades för sig. Alla fick visa upp sina kunskaper i korta, sladdande och skärande svängar. 10/12 godkända, bra siffror ändå!

Tack och hej!