v 37 40-års Jubileum för Fjälledarlinjen

Den 13-15 september var det dags för Fjälledarlinjens 40- årsfest- helgen då vi bjöd in alla som någonsin gått denna utbildningen, till ett jubileumsfirande vi länge kommer att minnas.

Totalt var vi 90 personer som deltog i helgens firande med allt från samtal vid elden, Fjällkampen, spännande föreläsningar med fjälledarlinjens egna Johanna Davidsson och den klimatsmarta bergsguiden Carl Lundberg och en festmiddag på Hotell Toppen.

Det var representanter från nästan alla klasser sen start, från Fjäll1 till Fjäll24. Även gamla lärare och rektorer deltog på festmiddagen och delade med sig av sina minnen från Fjälledarlinjens början.

Det var en jättefin helg med många nya och gamla möten, minnen, gemenskap och en stark känsla av samhörighet som genomsyrade hela helgen. Stort tack till alla som kom och firade detta jubileum med oss!