v 51 Snöskoterutbildning

Höstterminen gick mot sitt slut i ett snötäckt vinterland inför jullov, som under sista veckan innehöll kallvädersutbildning, quinzhee-byggande (snökoja) samt en skoterutbildning som bekräftar att samtliga i klassen avslutade utbildningen med ett giltigt skoterförarbevis. Kul.

Utöver detta så märktes det på schemat att höstterminen avrundades i ett något lägre tempo än vanligt, som sig bör. Det var lite julpyssel där en fick stöpa ljus samt pilla med diverse hantverk. Det var även ett fullproppat julbord både på mat och människor i skolans matsal där det även spelades livemusik. Trevligt. Höjdpunkten under veckan var dock, åtminstone i min mening, var det trevliga och traditionella julfikat hemma hos vår föreståndare Åsa. Där var det tjo och tjim med mingel och musikquiz med jul-tema, som tyvärr vanns av julmusiksentusiasten Sofias lag. Bara att bocka och buga! Tack till Åsa för gästvänligheten och det fina värdskapet.

Tack för den här terminen Åsa och Emil, den har varit helt ok, och ni också. Ser fram emot att dra igång nästa termin, nu växlar vi upp! /Markus